Bliv fri for smerter og uro i kroppen
Hos NielsenP Kropsterapi Aarhus

Intro Tilbud netop nu.
Modtag første behandling til kun 400 kr.
(normalpris 900 kr.)

Ideelt til personer som døjer med:

Stress, Angst, Jalousi:
Ud af hovedet, ind i kroppen,
forløsning af traumer.

Smerter:
Spændinger i nakke, skuldre,
lænd og muskler.
Rygproblemer, knæproblemer.
Hovedpine, migræne.

Ondt i maven:
Fordøjelsesproblemer, stofskiftesygdomme.
For højt / lavt blodtryk.

Uro i kroppen:
Træthed, søvnbesvær,
tankemylder og bekymringer.
Vil have kroppen og sindet
tilbage i balance og genfinde roen.

Kropsterapi bringer kroppen tilbage i balance
 • Skaber balance mellem krop og sind
I kropsterapien arbejder man helhedsorienteret med krop og sind. Alt hvad vi oplever, både positivt og negativt, sætter sig i vores krop på forskellig vis.
Eksempelvis, når man får ondt i maven når man skal præstere eller stemmen dirrer og man begynder at svede når man er nervøs,  så sætter andre oplevelser sig i kroppen – kroppen husker.
Hvis vores krop og sind er for presset, kommer nervesystemet på overarbejde og kan ikke regulere sig selv. Det kan kropsterapien hjælpe med.
 • Finder årsagen til problemerne

I kropsterapien arbejder vi med kroppen, så vi kommer ind og finder årsagen til problemet, så det stopper med at komme igen.

Det gør vi ved bl.a. ved at bevidstgøre forsvarsmekanismer og løsne fysiske spændinger, gennem pulserende massage, dybe tryk, åndedræt og samtale, som tilsammen skaber et effektivt redskab til at få genskabt balancen i kroppen.

Det gør, at vi kan afhjælpe de gener vi som mennesker kan få, når en travl hverdag skal hænge sammen.
 • Giver ro og fornyet energi

En behandling vil gøre at du bliver bedre til at lytte til dig selv og sige fra, når noget gør ondt. Den vil vil tage fat om årsagen til de udfordringer der er, give plads til følelsesmæssige udtryk og derudover er en behandling også utroligt afslappende.

Det gør, at man forlader lokalet med ny kropslighed og energi – du bliver bedre til mærke dig selv.


Mød din behandler Palle Nielsen.
Behandling i trygge hænder!

Mit navn er Palle Nielsen, siden 2001 har jeg hjulpet mennesker til færre smerter, at mærke sig selv og få skabt mere frihed i deres liv. Jeg er uddannet Totum Kropsterapeut, hvorfra jeg også har en masterclass i avancerede teknikker og led-frigørelse. Jeg modtager løbende supervision af mine behandlinger.

Totum Kropsterapi er en effektiv behandling af fysiske og psykiske problemstillinger gennem pulserende massage, meridian massage, åndedrætsteknikker, zonetryk, akupressur, mobiliserende led-frigørelse og samtale.
Mine behandlinger indeholder samtale og kropsbehandling.

Som klient kan dit udgangspunkt være meget forskelligt, og derfor bliver alle behandlinger tilpasset dig og hvad din krop har brug for. Vi starter altid med en samtale, hvor jeg spørge ind til din nuværende situation og hvordan jeg kan hjælpe dig. Vi vil vende de forskellige aspekter omkring dit ståsted, eventuelle gener og ønsker for forandring.

En forløsende, effektiv og dybdegående behandling
De fleste, som prøver Totum Kropsterapi, kan fortælle om mere ro, en følelse af lettelse eller forløsning, som om at der er blevet “mere plads” til sig selv, større indsigt samt en oplevelse af generelt større velvære.

” Tak for vores gode relation og samarbejde – efter sidste behandling har jeg mærket en lyst og vilje til at arbejde videre og dybere der hvor det gør allermest ondt – det virker som om det har lettet!”

-Peter Schjern

Prøv din første behandling for kun 400 kr.
(normalpris 900 kr.)

En behandling med langvarige resultater

Du får et helkropsperspektiv på dine smerter for at finde roden til problemerne.
Bare fordi man har ondt et sted, så betyder det ikke at problemet sidder der. Når jeg kigger på dig så anlægger jeg altid et helkropsperspektiv, så jeg kan se de dominerende mønstre og kompensationer, så vi kan finde ind til roden af problemet. Kun ved at behandle roden vil problemet/smerten forsvinde.

Vi skræddersyer et behandlingsforløb som passer netop til dine behov

Vi er alle unikke, og det som virker for din nabo virker ikke nødvendigvis for dig. Jeg skræddersyer alle mine behandlinger så de passer til mine klienters specifikke behov og omstændigheder, og derved får vi de bedste resultater.

Vi forebygger at symptomerner kommer igen

Mit mål er ikke alene at fjerne dine symptomer, men også at hjælpe dig med at forebygge at de kommer igen. Det gør vi ved at ved at forbedre de underliggende funktioner som har skabt dit problem i det hele taget. Og når vi er færdige, så er du også blevet klogere på hvad du selv kan gøre for at forhindre at problemet kommer igen.

 

“Efter mange år med smerter i ryg og lænd er det rart endelig at føle en behandling der virker og som jeg synes giver mening.“

-Helle Nymark

Totum Intro Tilbud: 400 kr.
Spar 500 netop nu.

Jeg har lavet et godt tilbud til dig, som er nysgerrig på om Totum Kropsterapi kan hjælpe dig videre i din situation ❀

BOOK DIN TID

 

Klinikken
Det er vigtigt for mig at byde dig velkommen i en behagelig atmosfære, hvor du vil føle dig godt tilpas. Klinikken er indrettet i en simpel og afslappet stil. Her finder du ro, nærvær og tid.

Høgevej 312.
8260 Viby J.
✆ 42 23 24 80

Den kropsterapeutiske behandling har vist sig virkningsfuld på en lang række problematikker og sygdomme. Bl.a. gigt, stofskifteproblemer, rygsmerter, lændeproblemer, frossen skulder, museskader, allergier, migræne, spændingshovedpine, angst, depression, uforløst sorg og vrede, stress, piskesmæld og andre fysiske og psykiske smertetilstande.

Kroppen har en fantastiske evne til at helbrede sig selv, når blot den gives de bedste muligheder for det. Stressfaktorer og ubalancer i muskler, led, organer og psyke forhindrer kroppen i at arbejde optimalt og dermed helbrede sig selv. Grundlæggende kan man sige at kropsterapi virker ved at genoprette balancen, så både krop og psyke bidrager til regenerering og hvile.

Totum Kropsterapi har god effekt i behandling af blandt andet:

 • Stress
 • Angst
 • Depression
 • Psykiske lidelser
 • PTSD
 • Forløsning af traumer
 • Sorgbearbejdelse
 • Selvværdsproblematikker
 • Grænsesætning
 • Spændinger/anspændthed
 • Led- og muskelsmerter
 • Uro i kroppen
 • Hovedpine
 • Migræne
 • Søvnproblemer
 • Rygproblemer
 • Knæproblemer
 • Tennisalbue
 • Piskesmæld
 • Fordøjelsesproblemer
 • Gigt
 • Autoimmune sygdomme
 • Stofskiftesygdomme
 • For højt blodtryk
 • For lavt blodtryk
 • Astma
 • Eksem
 • Allergi

Kropsterapi virker på flere planer. Med kropsterapi kan du arbejde fysisk med smerter eller skavanker. Men du kan også få en dybere indsigt i psykiske problemstillinger ved at bygge bro mellem krop og hoved. Tanker, følelser og handlinger er dele af en helhed, og kropsterapi virker ved at tage udgangspunkt i dette. Følelser er ikke bare noget, der foregår i vores hoved, men en kropslig ting vi mærker. Det er noget vi føler.

Dine tanker og følelser påvirker din krop – og omvendt.

Behandlingsforløb:
En behandling varer ca. 60 min.

• Indledningsvis vil jeg spørge ind til din nuværende situation og hvordan jeg kan hjælpe dig. Vi vil vende de forskellige aspekter omkring din nuværende tilstand, dit ståsted, eventuelle gener og ønsker for forandring.

• Vi stiller skarpt på symptomerne og mulige sammenhænge.

• Herefter selve behandlingen på massagebriksen. Du beholder undertøjet på – du lægger dig på briksen under et par bløde tæpper.
Du vil opleve en kombination af samtaleterapi, pulserende massage, akupressur, zonetryk, beroligelse af nervesystemet, og du vil oftest blive guidet i din vejrtrækning.

• Efter din behandling får du lejlighed til lige at blive liggende, nyde tilstanden og mærke efter – dybt nede i kroppen.

• Vi afslutter med en snak om hvad du oplevede under behandlingen, og evt. forslag til øvelser.

Tillid, Tryghed og Nærvær er kodeordene for en god oplevelse.

Behandlingerne kan opleves forskelligt fra gang til gang, da jeg har fokus på din krops behov sammenholdt med din mentale tilstand lige netop den dag.

Nej ikke nødvendigvis.

Der er faktisk mange der bruger kropsterapi, til at få kroppen løsnet, for at kunne performe og præstere bedre. Nogle bruger behandlingen, til at forebygge sygdom og holde sin krop sund, ved at få rettet op på ubalancer, før det udvikler sig til noget mere kronisk.

Andre bruger behandlingen til at opretholde en god kontakt til sig selv og deres krop, så de kan være i en god balance. Så de hele tiden kan være den bedste udgave af sig selv.

Det er helt almindeligt. Mange gange ligger vores udfordringer mange år tilbage, og vi kan ikke huske, hvad der udløste dem. Vi kender blot til følelsen af, at være ked af det/føle uro/angst/ikke at føle sig god nok/vrede, at føle sig mindre værd. Kroppen gemmer på alle vores følelser, som vi rummer. Kropsterapien hjælper dig, via kroppen, med at finde følelsen/spændingen og forløse den, så du igen kan få plads til at føle glæde og overskud.

For at jeg kan få en ordentlig kontakt til kroppen, vil det være optimalt at du, under behandling på briksen, er iført dit undertøj, men det er vigtigt at du er tilpas med det. Ellers medbring da gerne shorts og en top til at have på, samtidig får du et dejligt tæppe over dig.

Nej, når du kommer til behandling hos mig behøver du ikke at medbringe noget, jeg sørger for tæppe og lagen.

Ja, der er gratis parkering.