NielsenP har mange genbesøger, hvilket jeg er glad for. Det er ingen tvivl om at en behandling bliver langt mere effektiv når jeg som terapeut får mulighed for at gå i dybden med mit arbejde. Kroppen har en fantastisk evne til at helbrede sig selv, når den gives de bedste muligheder for det.

Totum Kropsterapi kan både hjælpe med fysiske skavanker, spændinger, smerter og psykiske problematikker som f.eks. stress, angst og uro.

I et behandlings forløb vil jeg komme ind til den dybere årsag til spændinger/smerter i kroppen, og med din hjælp rette op på ubalancer og skævheder, synlige som usynlige. Jeg lægger vægt på en vedvarende effekt i behandlingen.

En af de vigtigste kerneværdier for mig er, at jeg altid sætter dig i centrum. Det betyder, at alle mine behandlinger tager afsæt i netop din krop, dine ønsker, samt ikke mindst din fysiske og mentale tilstand.

I tråd hermed, arbejder jeg altid ud fra en overbevisning om, at det er klienten der er eksperten i sit eget liv, og at min opgave er at være lydhør, opfindsom og støttende.


Totum Kropsbehandling i Forløb tilbydes til:
600 kr. pr. behandling.

Forløb har ikke en bestemt længde – og der er ingen binding. Nogle af mine klienter bruger kropsterapien til løsning af et konkret problem. Andre ser det som en løbende vedligeholdelse og investering i et godt helbred og mentalt overskud.

Vælg forløb, når du vil i dybden med dine ønsker for forandring.

Sæt din krop og psyke fri!

Book tid i forløb