Palle Nielsen

Hvem er jeg?

Sport har fyldt meget i mit liv, ikke mindst brydesporten. Jeg har været træner i en klub og konsulent for Danmarks Brydeforbund. I dag er jeg formand for forbundet på tiende år.

Under mit konsulentvirke har jeg taget et forløb ved Dispuk, med teoretisk og praktisk indføring og træning i systematisk og narrativ tænkning og metode i relation til arbejdet med organisatoriske problemstillinger, herunder konsultation, supervision, sparring, coaching, samarbejde og organisationsudvikling. (Allan Holmgren, Dispuk)

Jeg har en grundlæggende lederuddannelse, med emnerne organisationsforståelse, ledelse og udvikling, situationsbestemt ledelse, kommunikation og konflikthåndtering, og forandringsledelse.

Jeg har lavet et hav workshops i slåskultur og slåslege for lærer og pædagoger på skoler og institutioner siden 2004, samt i samarbejde med DIF og DGI.
Se websitet www.slaasnu.dk

Jeg fungerer som mentor ved jobcentrene i Aarhus, hvor jeg i samarbejde med job – og virksomhedskonsulenter, hjælper borgere mellem 18 og 60 år med at blive afklaret i forhold til arbejdsmarkedet.

Balance er nøglen, jeg finder den midt i mellem at tage tingene som de kommer og sætte mig noget for.

KROPS
BE
VIDST
HED