Ofte stillede spørgsmål

Den kropsterapeutiske behandling har vist sig virkningsfuld på en lang række problematikker og sygdomme. Bl.a. gigt, stofskifteproblemer, rygsmerter, lændeproblemer, frossen skulder, museskader, allergier, migræne, spændingshovedpine, angst, depression, uforløst sorg og vrede, stress, piskesmæld og andre fysiske og psykiske smertetilstande.

Kroppen har en fantastiske evne til at helbrede sig selv, når blot den gives de bedste muligheder for det. Stressfaktorer og ubalancer i muskler, led, organer og psyke forhindrer kroppen i at arbejde optimalt og dermed helbrede sig selv. Grundlæggende kan man sige at kropsterapi virker ved at genoprette balancen, så både krop og psyke bidrager til regenerering og hvile.

Kropsterapi virker på flere planer. Med kropsterapi kan du arbejde fysisk med smerter eller skavanker. Men du kan også få en dybere indsigt i psykiske problemstillinger ved at bygge bro mellem krop og hoved. Tanker, følelser og handlinger er dele af en helhed, og kropsterapi virker ved at tage udgangspunkt i dette. Følelser er ikke bare noget, der foregår i vores hoved, men en kropslig ting vi mærker. Det er noget vi føler.

Dine tanker og følelser påvirker din krop – og omvendt.

Ja, Intro Tilbud er til alle førstegangsbesøgende: 350 kr.BOOK DIN TID

Behandling varer ca. 60 minutter. incl. samtale.

• Indledningsvis vil jeg spørge ind til din nuværende situation og hvordan jeg kan hjælpe dig. Vi vil vende de forskellige aspekter omkring din nuværende tilstand, dit ståsted, eventuelle gener og ønsker for forandring.

• Vi stiller skarpt på symptomerne og mulige sammenhænge.

• Herefter selve behandlingen på massagebriksen. Du beholder undertøjet på – du lægger dig på briksen under et par bløde tæpper.
Du vil opleve en kombination af samtaleterapi, pulserende massage, akupressur, zonetryk, beroligelse af nervesystemet, og du vil oftest blive guidet i din vejrtrækning.

• Efter din behandling får du lejlighed til lige at blive liggende, nyde tilstanden og mærke efter – dybt nede i kroppen.

• Vi afslutter med en snak om hvad du oplevede under behandlingen, og evt. forslag til øvelser.

Tillid, Tryghed og Nærvær er kodeordene for en god oplevelse.

Behandlingerne kan opleves forskelligt fra gang til gang, da jeg har fokus på din krops behov sammenholdt med din mentale tilstand lige netop den dag.

Nej, når du kommer til behandling hos mig behøver du ikke at medbringe noget, jeg sørger for tæppe og lagen.

For at jeg kan få en ordentlig kontakt til kroppen, vil det være optimalt at du, under behandling på briksen, er iført dit undertøj, men det er vigtigt at du er tilpas med det. Ellers medbring da gerne shorts og en top til at have på, samtidig får du et dejligt tæppe over dig.

Nej, jeg bruger ikke olie i min behandling.
Det ødelægger en ordentlig kontakt til kroppen og betyder at behandlingen bliver mindre effektiv.

Det er helt almindeligt. Mange gange ligger vores udfordringer mange år tilbage, og vi kan ikke huske, hvad der udløste dem. Vi kender blot til følelsen af, at være ked af det/føle uro/angst/ikke at føle sig god nok/vrede, at føle sig mindre værd. Kroppen gemmer på alle vores følelser, som vi rummer. Kropsterapien hjælper dig, via kroppen, med at finde følelsen/spændingen og forløse den, så du igen kan få plads til at føle glæde og overskud.

Ja, du kan læse udtalelser fra tidligere klienter til højre på siden, ved den blå firkant med stjerner.

Hyppigheden af behandling svinger fra person til person, og eventuelle gener.
Går man ind i et akut behandlingsforløb, kan man sagtens blive behandlet flere gange på en uge, altså med få dages mellemrum.

De fleste af mine klienter starter dog op med 2-3 behandlinger med 14 dages mellemrum, og kommer derefter cirka en gang om måneden for at blive afspændt, og finde tilbage i kroppen.

Spar 40% på forløb.
Gang til gang betaling tilbydes på forløb.

Kropsterapi er 100% medicinfri og naturlig, men derfor kan du godt opleve forskellige (ufarlige) reaktioner på behandlingen.
Da der bliver arbejdet effektivt med din krop, kan du lige efter behandlingen føle dig en smule ør, svimmel og træt. Dette er ganske normalt.

Du kan opleve:

  • Smerter og ømhed i led og muskler.
  • Træthed.
  • Snurren eller kløe forskellige steder på kroppen under og efter behandlingen. Dette er som følgevirkning af at dit nervesystemet er blevet stimuleret.
  • Du kan opleve at være udsvingene i dit humør, og måske have brug for mere søvn og alene-tid end normalt.

Alle mennesker er forskellige og reagerer forskelligt på kropslig behandling.

Reaktioner, så som smerter i led eller muskler, skal ses som en udrensning af kroppen, hvor kroppen udskiller gamle affaldsstoffer.

Generelt er det godt med ro resten af dagen, hvis du har mulighed for det. Derudover drik ekstra godt med vand. Gå hjem og slap af eller arbejde i dit eget tempo – gå gerne tidligt i seng.

Til tider kan kropsterapien godt gøre ondt, men det er dog aldrig et mål i sig selv.
Behandlingen vil kunne opleves energisk og konfronterende men også som værende blid, afspændende og med dybe tryk.
Jeg tilpasser altid mine tryk til klientens behov og følsomheds-niveau.
Oftest vil de steder, der er mest ømme eller sarte være en indikator på et uhensigtsmæssigt spændingsmønster, der volder klienten problemer. Skabes der en forløsning, vil man som regel også kunne reducere ømheden i den givne muskel.

Ja, der er gratis parkering ved døren.

Betaling kan foretages via MobilePay eller kontant efter behandling.

Ja.

• 3-turs klippekort: 1.785 kr. (30% rabat)
pris pr. behandling: 595 kr.

• 5-turs klippekort: 2.550 kr. (40% rabat)
pris pr. behandling: 510 kr.

Gang til gang betaling tilbydes på forløb: Læs mere og køb forløb HER

Ønsker du at høre mere om Totum?
Du vælger tiden – jeg ringer dig op
Book forsamtale

Gavekort til Totum-Kropsbehandling
Glæd en du holder af..
Køb gavekort

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har yderligere spørgsmål – Telefon: 42 23 24 80
Eller via Facebook Messenger