Mød din behandler Palle Nielsen.
Behandling i trygge hænder!

Her på siden kan du læse lidt mere om mig, om hvem jeg er som behandler/massør og mentor.

Udgangspunktet for mit virke er passion og nysgerrighed for det kropslige arbejde. Se, mærke og forstå krop og psyke.
Jeg hjælper dig til at bygge bro mellem det fysiske og psykiske, da jeg ser det som nøglen til at slippe smerter, stress og gamle traumer.
Jeg har mange års erfaring i arbejdet med mennesker.

Jeg er uddannet kropsterapeut ved Totum, skolen for Kropsterapi. Totum er en kropsterapeutisk uddannelse, der bygger på mesterlærer princippet. Der er et tæt lærer/elev samarbejde, der sikrer en høj kvalitet i undervisningen i tæt samarbejde med erfarne kropsterapeuter.

Jeg har forskellige massagekurser bag mig; videregående intuitiv massage, shiatsumassage, massage til folk med livstruende sygdomme.

Dette understøtter den kropsterapeutiske behandling du inviteres til hos mig, uanset hvilken udfordring eller problem du kommer med.

Sport har fyldt meget i mit liv, ikke mindst brydesporten. Jeg har været træner i en klub og konsulent for Danmarks Brydeforbund.
I dag er jeg formand for forbundet på ellevte år.

Under mit konsulentvirke har jeg taget et forløb ved Dispuk, med teoretisk og praktisk indføring og træning i systematisk og narrativ tænkning og metode i relation til arbejdet med organisatoriske problemstillinger, herunder konsultation, supervision, sparring, coaching, samarbejde og organisationsudvikling. (Allan Holmgren, Dispuk)

Jeg har en grundlæggende lederuddannelse, med emnerne organisationsforståelse, ledelse og udvikling, situationsbestemt ledelse, kommunikation og konflikthåndtering, og forandringsledelse.

Jeg har lavet et hav af workshops i slåskultur og slåslege for lærer og pædagoger på skoler og institutioner siden 2004, samt i samarbejde med DIF og DGI.
Se websitet www.slaasnu.dk

Jeg fungerer som mentor ved jobcentrene i Aarhus, hvor jeg i samarbejde med job – og virksomhedskonsulenter, hjælper borgere mellem 18 og 60 år med at blive afklaret i forhold til arbejdsmarkedet.

Balance er nøglen, jeg finder den midt i mellem at tage tingene som de kommer og sætte mig noget for.

Jeg er uddannet
kropsterapeut ved Totum

Kompetence er at kende sin egen og andres styrke – derfor er det også med største fornøjelse at jeg her kan præsentere nogle af dem jeg har et tæt samarbejde med


Det kan være nødvendigt med dyberegående terapeutiske samtaler, hvis angst og følelsesmæssige ubalancer fylder meget.
Jeg samarbejder derfor med psykoterapeut Helle Fonager, som er meget dygtig indenfor området.
Læs mere her >>